Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Activiteiten 2019

MOOOV: woensdag 24 april om 20u

Op woensdag 24 april kan je met de buren naar de gala-avond van het MOOOV filmfestival om 20u in het Concertgebouw op ‘t Zand. Na de film is er een uitgebreide receptie met hapje en drankje, normale kostprijs 12 euro, voor de buurtbewoners 4 euro. Op tijd aanwezig zijn, geen genummerde plaatsen!

Inschrijven kan door 4 euro te betalen aan Trui (Zeggestr 9) Daisy (Rolklaver 3) of Mia (Leeuwentandstr 68) vóór 30 maart.

Buurt aan de beurt: zondag 23 juni 10u30 Freinetschool De Boomhut

Het stadsbestuur wil hiermee niet alleen zichzelf en het nieuwe beleidsprogramma voorstellen, maar vooral luisteren naar de ideeën, suggesties en bezorgdheden van de Bruggeling. De Bruggeling kan tijdens ‘Buurt aan de beurt’ kennismaken met verschillende diensten van Stad Brugge en krijgt meer informatie over lopende projecten en acties in de buurt en in de stad. Men verneemt waar men terecht kan met ideeën, suggesties en bemerkingen. Het stadsbestuur biedt er een drankje aan.

Petanque: zaterdag 7 september van 14u tot 17u

Kennismaken met petanquesport tijdens een namiddagje bij de Petanqueclub De Gulden Kamer. Na een korte uitleg wordt er een meli-melo (mix) in twee ronden ingericht, waarbij je tussendoor kan genieten van koffie met pannenkoeken…

P.C. De Gulden Kamer Blauwkasteelweg 28A Sint-Kruis

Gratis activiteit. Wel inschrijven bij Trui, Daisy of Mia voor 1 mei. Max 20 personen

Lumiere film: Green Book op zondag 15 december 20u00 

In het najaar worden we welkom geheten in Cinema Lumière voor een mooie film: Green Book, Oscar voor beste film.  Voor de start van de film krijgt u een korte inleiding met wat duiding. Nadien wordt ons een drankje aangeboden om samen met de buren nog wat na te kaarten. Geen genummerde plaatsen.

Inschrijven kan door 3 euro te betalen aan Trui (Zeggestr 9) Daisy (Rolklaver 3) of Mia (Leeuwentandstr 68) vóór 30 maart.

Inschrijven bij Trui, Daisy of Mia voor 1 april 2018. Max 20 personen

Tot dan!