Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Activiteiten 2018

MOOOV: woensdag 18 april

Op woensdag 18 april kan je met de buren naar de gala-avond van het MOOOV filmfestivall om 20u in het Concertgebouw op ‘t Zand. De filmtitel is Marlina The murderer in Four acts.   Na de film is er een uitgebreide receptie met hapje en drankje, normale kostprijs 12 euro, voor de buurtbewoners 4 euro.

Inschrijven kan door 4 euro te betalen aan Trui (Zeggestr 9) Daisy (Rolklaver 3) of Mia (Leeuwentandstr 68) vóór 30 maart.

Triënnale Brugge: zaterdag 9 juni om 14u

Er wordt een rondleiding van 2u met gids voorzien op deze dag. Je betaalt slechts 3€ per persoon. Max 20 p. Vlug inschrijven bij Trui, Daisy of Mia is de boodschap!

 Lumiere film: La La Land op zondag 18 november 10u30 

In het najaar worden we welkom geheten in Cinema Lumière voor een mooi film. Vóór de start van de film krijgt u een korte inleiding met wat duiding. Nadien wordt ons een drankje aangeboden om samen met de buren nog wat na te kaarten. Inschrijven kan door 3 euro te betalen aan Trui (Zeggestr 9) Daisy (Rolklaver 3) of Mia (Leeuwentandstr 68) vóór 30 maart.

                     Betaald = ingeschreven

 

3 gratis activiteiten:

Schieten met luchtdrukwapens: donderdag 5 juli vanaf 19u

De les gaat door in groepjes van 6p en staat onder deskundige leiding van lesgevers van schuttervereniging Sint-Pieterts-Roos.

Parochiaal Centrum H.Magdalena Violierstraat 7 Brugge.

Inschrijven voor 1 april 2018. Max 18 personen

Watercoctail: zaterdag 11 augustus van 14u-16u

Laat de waterrat in je naar boven komen met deze plezante mix van water-en landactiviteiten. Je maakt kennis met vertrouwde watersporten als kajakken en raften, maar ook met nieuwe trends als SUP (stand up paddle) komen aan bod. De combinatie van sport en spel zorgen voor veel plezier en een ideaal dagje uit met de buurt.

Watersportcentrum Aan de Plas Blankenbergse Dijk 73-75 Brugge

Inschrijven voor 1 april 2018. Max 20 personen

Petanque: zaterdag 22 september van 14u tot 17u

Kennismaken met petanquesport tijdens een namiddagje bij de Petanqueclub De Gulden Kamer. Na een korte uitleg wordt er een meli-melo (mix) in twee ronden ingericht, waarbij je tussendoor kan genieten van koffie met pannenkoeken.

P.C. De Gulden Kamer Blauwkasteelweg 28A Sint-Kruis

Inschrijven voor 1 mei. Max 20 personen

                                       Wees er vlug bij!